ASFALTARBEJDE​ I ALLE AFSKYGNINGER

Hos TM Enterprise er vi godt klar over, at asfaltarbejde er et vidt begreb. Derfor har vi også lært at lave alle former for asfalteret arbejde. Det har vi gjort, så vi er sikre på, at vi kan løse kundens problem på en tilfredsstillende måde. Vores virksomhed ligger i Fuglebjerg mellem Næstved og Slagelse, men vi udfører naturligvis arbejde med asfalt på hele Sjælland, samt øerne.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Asfalt til alt fra virksomheder til institutioner

Vi er alsidige på mange måder, og det gælder også med henblik på gruppen af kunder. Vi arbejder for boligforeninger, offentlige institutioner såvel som private og virksomheder. Dertil fungerer vi også ofte som underleverandører til entreprenører. Du skal derfor ikke være bange for at kontakte TM Enterprise.

Løs dit problem med asfaltarbejde

​Udover den store kundegruppe vi opererer med, så har vi også et stort udvalg, når det kommer til typen af asfaltarbejde, der skal udføres. Vi laver renoveringer, gårdspladser, bump, parkeringspladser, slaghuller og større anlægsopgaver. Der er ikke den opgave, som vi ikke kan klare. Vi føler os overbeviste om, at vi kan løse dit problem uanset størrelse og erhverv. Sidst, men ikke mindst, lover vi en hurtig service og levering af problemet, så du kan komme videre i tilværelsen.

Vi laver asfaltarbejde for alle

Skulle du have interesse i at høre mere om, hvad vi tilbyder, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 35 88 68 eller via mail på kontakt@tm-e.dk. Vi ordner asfaltarbejde på hele Sjælland.

Alt fra virksomheder til institutioner - Vi laver asfaltarbejde for alle.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

TM Enterprise

Korsørvej 28

4250 Fuglebjerg

​CVR: 30314468

Medlem af