​15 års erfaring med belægningsarbejde


Ring til os

på Telefon 2035 8868​​

Kantsten sættes ved nyanlæg og renovering

Hos TM Enterprise i Fuglebjerg, har vi utrolig stor erfaring og særlig ekspertise inden for kantstensarbejde, uanset om det er vedrørende opsætning af helt nye kanstensrækker eller udskiftning af enkelte kansten. Vi lægger kantsten på hele Sjælland og øerne med.

​​​

Kantstensarbejde for alle

Ingen opgaver, inden for sætning af kantsten og fliser ved veje, er for store eller for små til at blive taget op. Det vil også sige, at vi tager imod alle typer af kunder. 

Du er ikke hæmmet af, om du skal have lavet noget til din virksomhed, i en forening eller bare hjemme i privaten. Vi tager os af alle opgaver og håndterer dem alle lige professionelt

Som kantsten kan der anvendes brosten, plænekantsten, rabatkantsten, fortovskantsten, granitkantsten samt diverse special produkter, alt efter efter forholdene på området. 

Er du i tvivl om du er langt nok i dit projekt? Ring gerne til os, i TM Enterprise på telefon 5545 4262 eller 2035 8868. Du kan også sende os en e-mail til kontakt@tm-enterprise.dk

Vi tager gerne en helt uforpligtende snak om det pågældende projekt og hvordan vi kan hjælpe dig, samt hvilke overvejelser du bør gøre dig inden.

Skal vi ringe dig op vedrørende kantsten? Udfyld formularen herunder:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

TM Enterprise

Korsørvej 28

4250 Fuglebjerg

CVR: 30314468​

kontaktinfo

medlem af