​15 års erfaring med belægningsarbejde


Ring til os

på Telefon 2035 8868​​

Asfaltarbejde​ i alle afskygninger

Hos TM Enterprise er vi godt klar over, at asfaltarbejde er et vidt begreb. Derfor har vi også lært at lave alle former for asfalteret arbejde. Det har vi gjort, så vi er sikre på, at vi kan løse kundens problem på en tilfredsstillende måde. Vores virksomhed ligger i Fuglebjerg mellem Næstved og Slagelse, men vi udfører naturligvis arbejde med asfalt på hele Sjælland, samt øerne.

Asfalt til alt fra virksomheder til institutioner

Vi er alsidige på mange måder, og det gælder også med henblik på gruppen af kunder. Vi arbejder for boligforeninger, offentlige institutioner såvel som private og virksomheder. Dertil fungerer vi også ofte som underleverandører til entreprenører. Du skal derfor ikke være bange for at kontakte TM Enterprise.

Løs dit problem med asfaltarbejde

Udover den store kundegruppe vi opererer med, så har vi også et stort udvalg, når det kommer til typen af asfaltarbejde, der skal udføres. Vi laver renoveringer, gårdspladser, bump, parkeringspladser, slaghuller og større anlægsopgaver. Der er ikke den opgave, som vi ikke kan klare. Vi føler os overbeviste om, at vi kan løse dit problem uanset størrelse og erhverv. Sidst, men ikke mindst, lover vi en hurtig service og levering af problemet, så du kan komme videre i tilværelsen

Vi laver asfaltarbejde for alle

​Skulle du have interesse i at høre mere om, hvad vi tilbyder, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 55 45 42 62, eller 20 35 88 68 eller via mail på kontakt@tm-enterprise.dk. Vi ordner asfaltarbejde på hele Sjælland.

Alt fra virksomheder til institutioner - Vi laver asfaltarbejde for alle.

Vil du ringes op vedrørende asfaltarbejde? Udfyld formularen herunder med en kort beskrivelse af emnet:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

TM Enterprise

Korsørvej 28

4250 Fuglebjerg

CVR: 30314468​

kontaktinfo

medlem af